Skip to content

Jak usunąć wiadomości Messenger dla wszystkich z iPhone’a? – Ciekawostki

19 de grudzień de 2021

Czy chcesz usunąć lub pozbyć się niektórych wiadomości otrzymanych i wysłanych z iPhone’a? Często zdarza się, że chcesz usunąć niektóre i więcej, gdy masz alternatywy do usunięcia swoich wiadomości, być może usuń całą aplikację Facebook Messenger lub może to być usunięcie wiadomości, których nie chcesz w niej mieć, chociaż najlepsze wskazanie jest powyżej wszystko zwolnij więcej miejsca lub błąd z Twojego urządzenia, ale co się stanie, gdy je usuniesz? A w jaki sposób możesz je usunąć? Pozostań w tym artykule, aby dowiedzieć się więcej o swoim iPhonie.

Co się stanie, gdy usuniesz wiadomość w rozmowie na czacie?

W momencie wysyłania wiadomości mogą się zdarzyć pewne rzeczy, na przykład jeśli coś wyślesz i się okaże „Wiadomość nie została wysłana” nie zostanie automatycznie zauważona w rozmowie dla drugiej osoby, a nawet pojawi się jako „błąd” dla Ciebie, czy to z powodu awarii internetu, czy rodzaju wysłanej treści, ale w przypadku wysłania określoną wiadomość i usuń ją z opcją „dla wszystkich” druga osoba zobaczy tylko obrys pola i w pole tekstowe pokazuje tylko „wiadomość usunięta”, dzieje się tak jak w przypadku raportowania, ale nie zobaczy tego, co wysłałeś.

W jaki sposób wiadomości Messenger na obu telefonach są usuwane z iPhone’a?

Wysyłając wiadomość z Facebook Messenger, zarówno przez pomyłkę, zdjęcie, film lub jakieś błędnie napisane słowo, które będziemy mieli zamiar usunąć i ponownie wysłać kolejną wiadomość przed odczytaniem przez inną osobę, jest to bardzo łatwe do zrobienia z Twojego iPhone’a, pamiętaj, że jest to w rzeczywistości bardzo typowe. każdy może Ci się czasem przydarzyć, więc wykonaj następujące kroki, aby móc to zrobić:

Aby usunąć wiadomość

  1. Wejdź do aplikacji Facebook Messenger.
  2. Wybierz rozmowę, w której znajduje się wiadomość, którą chcesz usunąć.
  3. Teraz dotknij wiadomości i przytrzymaj to pole tekstowe w Messengerze przez co najmniej 1 lub 2 sekundy.
  4. Gdy to zrobisz, na ekranie pojawi się mały panel z kilkoma opcjami.
  5. Wybierz najlepszą, jeśli chcesz usunąć ją dla drugiej osoby, naciśnij „usuń dla mnie” (nie będziesz mógł zobaczyć wysłanej wiadomości w rozmowie, ale druga osoba będzie), „anuluj” (w przypadku nie chcesz usuwać żadnej wiadomości ) lub „usuń dla wszystkich” (ani Ty, ani ta osoba nie będziecie mogli zobaczyć wiadomości w rozmowie).

Jeśli chcesz usunąć całą rozmowę

  1. Będąc już zalogowanym na Facebooku.
  2. Możesz łatwo uzyskać dostęp do swojego Facebook Messengera.
  3. Na karcie z listą czatów wybierz rozmowę, którą chcesz usunąć.
  4. Naciśnij i przytrzymaj lub przesuń.
  5. Gdy pojawi się kilka opcji, dotknij „Usuń”.

Jak sprawdzić, czy wiadomość Messenger została usunięta na obu telefonach komórkowych?

Messenger logo czarne tło

Nie martw się, jeśli wysyłając błędnie napisaną wiadomość lub coś niepoprawnego, co chciałeś wysłać innej osobie, znajduje się na jej czacie, zanim będziesz mógł ją przeczytać, będziesz w stanie ustalić pewne rzeczy, aby ją usunąć, więc niech to będzie definitywnie, po prostu muszę się upewnić, że wybrana opcja to „usuń dla wszystkich”, ponieważ robiąc to druga osoba, a nawet ty będziesz mógł zaobserwować, że informacji o wiadomości nie ma, zobaczysz tylko pole tekstowe z frazą „usunąłeś wiadomość” automatycznie druga osoba nie będzie mogła do obserwowania tego, co wysłałeś, tylko informacja „Wiadomość usunięta”.

Dlaczego nie możesz usunąć wiadomości z Messengera dla wszystkich użytkowników urządzenia z systemem iOS?

Chociaż jest to aplikacja umożliwiająca nawiązywanie częstych rozmów i nie tylko, istnieje limit czasu, w którym możesz usunąć określoną wiadomość, która, jeśli się rozejrzysz 10 minut w przybliżeniu, aby usunąć wiadomość, automatycznie nie pozwoli ci to usunąć wiadomości za pomocą opcji „usuń dla mnie” lub opcji „usuń dla wszystkich”, pokazując tylko opcję „anuluj”.