Skip to content

Jak dezaktywować i usunąć moje konto w Trillerze? – Łatwy i prosty

11 de styczeń de 2022

Niektóre platformy cyfrowe odniosły sukces dzięki swoim innowacyjnym pomysłom i, jak można się spodziewać, inne podążają za tym modelem. Tak jest w przypadku Triller, jest to aplikacja, w której możesz przesyłać krótkie i zabawne filmy. Jeśli po chwili nie chcesz już być częścią tej społeczności. Wyjaśnimy, co powinieneś zrobić.

Co dzieje się z Twoimi danymi podczas dezaktywacji i usuwania konta w Triller?

Triller został początkowo stworzony jako aplikacja do edycji filmów, w której można dostosować nagranie, aby było bardziej profesjonalne lub nadać mu kreatywne akcenty, które wyróżniają go spośród innych. Jako edytor wideo jest to bardzo kompletna i łatwa w użyciu platforma.

To bardzo dobrze, szczególnie dla tych, którzy zaczynają tworzyć własne produkcje i sami chcą uczestniczyć w całym procesie. Osoby w starszym wieku powinny pamiętać o tym powyżej, aby zrobić przyzwoity film trzeba było zatrudnić zespół do nagrywania, produkcji i edycji Treść. Mogłoby to być tak drogie, że niewielu mogło sobie na to pozwolić.

Z drugiej strony, obecnie jest tak wiele aplikacji do edycji filmów, że każdy początkujący może to zrobić bez większych komplikacji. Jedną z najbardziej znanych platform w tej dziedzinie jest CapCut. Dzięki niemu obsługiwana jest duża liczba narzędzi, które pozwalają między innymi modyfikować prędkość, głośność, dodawać efekty, takie jak lustro, obracać.

Te aplikacje do edycji wideo umożliwiają przesyłanie nagrań na inne platformy w celu ich publikacji. W przypadku Trillera wydarzyło się coś wyjątkowego. Co więcej edycja wideo, może teraz służyć do cieszenia się nagraniami od innych użytkowników.

Działa według tego samego wzorca, co TikTok, to znaczy, że filmy można nagrywać i edytować w celu opublikowania na tej samej platformie. Chociaż jego sukcesu nie można porównać do sukcesu TikTok, możemy przyznać, że z każdym dniem jest coraz bardziej popularny i idzie na swój własny sposób.

W Trillerze masz wiele narzędzi pozwalających na tworzenie treści W szczególności takie jak: emotikony, pismo odręczne, dodawanie muzyki, rozjaśnianie lub przyciemnianie nagrania, stosowanie efektów i filtrów, nakładanie słów, zmienianie lub usuwanie dźwięku z filmu. Niektóre z tych funkcji można uzyskać w aplikacjach takich jak Instagram.

Jedną z rzeczy, która zwróciła uwagę wielu osób, jest to, że możesz oglądać filmy na tej platformie bez konieczności rejestracji, dla niektórych jest to niesamowita opcja, ponieważ możesz być incognito na stronie bez konieczności przynależności do jej społeczności. Minusem tego jest to, że jeśli chcesz to polubić, wgrać własny materiał lub opublikować filmy innych użytkowników, musisz założyć własne konto.

thriller na telefon komórkowy

Rejestracja w Triller jest bardzo prosta, prawda jest taka, że ​​zajmuje to kilka minut i nie wymaga dużej ilości danych. Problem polega na tym, że gdy chcesz usunąć konto, ta czynność jest nieco bardziej skomplikowana. Niektórzy mogą się zastanawiać, co dzieje się z wszystkimi materiałami, które zostały przesłane przez tę platformę po usunięciu konta. Prawda jest taka, że ​​odpowiedź jest niejednoznaczna, ponieważ nie jest pewne, co się dzieje w tym zakresie. W przypadku innych aplikacji usunięcie konta powoduje usunięcie całego materiału, ale w Trillerze sprawa ta nie jest zbyt dobrze zdefiniowana.

W jaki sposób konto użytkownika jest dezaktywowane i usuwane w Trillerze?

Niektórzy z tych, którzy korzystali z tej aplikacji, nie mogą zaprzeczyć, że prosty i szybki w obsłudze system jest bardzo skuteczny, nawet zainwestowanie w niego kilku godzin czasu to świetna zabawa. Dlaczego niektórzy decydują się porzucić platformę, skoro jest tak dobra?

W tym czasie, w którym wszyscy jesteśmy tak zazdrośni o prywatność, Triller nie spełnia oczekiwań dotyczących bezpieczeństwa. Biorąc pod uwagę, że większość użytkowników tej platformy to osoby młode, które dopiero rozpoczynają swój wiek dojrzewania, dla rodziców kwestia prywatności jest zwykle problemem, który ich niepokoi.

jak usunąć konto w trillerze

Prawda jest taka, że ​​rodzice nie bez powodu chcą, aby ich dzieci opuściły społeczność, ponieważ Triller w swojej polityce prywatności nie zapewnia opcji zapobiegających nękaniu, presji grupowej ani żadnych innych środków ochrony prywatności użytkowników.

Wysyłanie e-maila do Trillera

W wielu aplikacjach, gdy nie jesteś już zadowolony z ich użytkowania, możesz je porzucić i usunąć swoje konto w dość prostym procesie. W Trillerze tak nie jest, ci, którzy mają konto na tej platformie, mogą wyszukiwać w każdym zakątku i nie znajdą nigdzie zakładka z możliwością usunięcia konta.

Nie oznacza to jednak, że jesteś z nimi na zawsze. Jeśli jesteś zatroskanym rodzicem lub prostym użytkownikiem, który chce zniknąć z tej platformy, możesz być zadowolony, ponieważ aplikacja ma sposób na usunięcie konta.

Na stronie Trillera możesz wypełnić formularz z prośbą o usunięcie konta. W formularzu będziesz miał powód, aby podać powody, dla których nie chcesz kontynuować prowadzenia konta. Ponadto musisz dodać adres e-mail, za pomocą którego otworzyłeś konto

aplikacja do filmów triller

Jak długo trwa dezaktywacja i usunięcie nazwy użytkownika Trillera?

Nie ma określonego czasu na dezaktywację konta, możemy Ci powiedzieć, że może to być stosunkowo krótki czas. Po wypełnieniu formularza i przesłaniu go do pomocy technicznej aplikacji, w ciągu kilku godzin otrzymasz odpowiedź wskazującą, że konto powiązane z Twoim adresem e-mail nie jest już częścią jego społeczności.

Co zrobić, jeśli chcesz tylko usunąć film ze swojego konta Triller?

Aby usunąć film, musisz wejść na swoje konto i kliknąć ikonę użytkownika, aby uzyskać dostęp do wszystkich wersji roboczych i filmów przesłanych przez Ciebie. Wybierz odpowiedni film i kliknij ikonę z trzema pionowymi kropkami, aby otworzyć wyskakujące okienko. W tym oknie jest opcja usunięcia, musimy ją wcisnąć i zatwierdzić akcję.