Skip to content

Jak usunąć lub usunąć konto Snapchat na zawsze – Konta Snapchat

4 de sierpień de 2021

Usuń konto Snapchata Jest to proces, który dla wielu użytkowników tej sieci jest trudny, ponieważ w aplikacji nie ma na to opcji, co sprawia, że ​​jej usunięcie jest naprawdę skomplikowane. Jednak tutaj zostawimy ci mały przewodnik, abyś mógł dezaktywować swoje konto w tej sieci społecznościowej i zalogować się do Snapchata.

Jak usunąć konto Snapchat

Przed usuń konto SnapchataMusisz pamiętać o jednej rzeczy, a mianowicie, że po usunięciu konta musisz wiedzieć, jak korzystać z nowych funkcji Snapchata. A to zostanie dezaktywowane, więc nie będziesz mógł ponownie uzyskać dostępu do swojego konta, chyba że chcesz.

Oznacza to, że nadal będziesz mieć do niego dostęp przez około 30 dni, nawet jeśli nie ma go w rejestrach, ale jeśli tego nie zrobisz, a 30 dni upłynie, Twoje konto Snapchat zostanie całkowicie usunięty. Krótko mówiąc, konto zostanie dezaktywowane, ale jeśli chcesz, możesz z niego korzystać, ponieważ wystarczy podać nazwę użytkownika i hasło.

kroki dezaktywuj konto

Kroki, aby usunąć konto Snapchat

1.- Najpierw musisz wejść do sekcji, która pozwoli ci usunąć konto, w tym celu możesz wprowadzić ten link.

2.- Teraz musisz Zaloguj sie podając swoją nazwę użytkownika i hasło.

3.- Musisz wypełnić Captcha, aby potwierdzić na stronie, że nie jesteś robotem.

4.- Po zalogowaniu pojawi się nowa wiadomość, w której zostaniesz zapytany, czy naprawdę chcesz usuń konto Snapchata.

5.- Po potwierdzeniu pytania Twoje konto będzie dezaktywowane i po 30 dni zostanie to całkowicie usunięte.

Po wykonaniu wszystkich tych kroków możesz założyć, że Twoje konto Snapchat zostanie usunięte, tak jak wspomniano powyżej, będziesz musiał poczekać mija 30 dni bez zalogowania, aby ten proces przebiegał poprawnie, w przeciwnym razie będziesz nadal cieszyć się Snapchat, jedną z najlepszych aplikacji do obsługi wiadomości błyskawicznych

.

usuń konto Snapchata

Jak zobaczysz, jeśli chcesz usuń konto Snapchata Nie jest to zadanie niemożliwe, tylko skomplikowane, jeśli nie znasz procesu lub wiesz, jak znaleźć opcję, która pozwala na wykonanie tej procedury, mam nadzieję, że ci pomogła.

Usuń użytkownika Snapchata

Pierwszą rzeczą, którą musisz wiedzieć, jest to, że jeśli Twój pomysł to potęga całkowicie usuń Snapchata z telefonu komórkowego, możesz to zrobić bardzo szybko i łatwo. Wszystko, co musisz zrobić, to najpierw dezaktywować konto, co jest łatwe, a zobaczysz, że potem zostaniesz poinformowany, że jest dezaktywowane na 30 dni lub miesiąc. Następnie przekonasz się, że jeśli zalogujesz się w tym okresie, wszystkie kontakty zostaną przywrócone i będą wyglądały tak, jakby nigdy nic się nie wydarzyło, co nie jest dokładnym rozwiązaniem, którego użytkownicy szukają w takich przypadkach.

Poza tym, aby było dla ciebie jasne, musisz wiedzieć, że całkowicie można dezaktywować konto Snapchat, chociaż aby to zrobić, musisz uruchomić bezpośrednio z aplikacji mobilnej, przechodząc do sekcji zarządzania kontem lub dobre przeglądanie z sieci. Kontynuujemy ze wszystkimi szczegółami, aby poinformować Cię o wprowadzeniu tego linku poniżej. Szybko i łatwo będziesz mógł wprowadzić wszystkie dane logowania Snapchata, a także uniknąć lub rozwiązać błąd logowania lub logowania Snapchat na moim Androidzie lub komputerze, a także kliknąć Zaloguj się.

Cóż, jak już dotarliśmy do tego punktu, musimy trafić opcja Usuń moje konto i w tym momencie będziesz musiał ponownie wprowadzić wszystkie dane dostępu, oprócz kliknięcia Kontynuuj, aby kontynuować ten proces usuwania konta Snapchat. Po wykonaniu wszystkich poprzednich kroków Twoje konto zostanie dezaktywowane, jak wyjaśniliśmy wcześniej. Jest to jednak ważne tylko przez 30 dni i zostanie trwale usunięte po upływie tego czasu, więc musisz uzbroić się w cierpliwość.

Cóż, poza wszystkim, o czym wspomnieliśmy, musimy zaznaczyć w ten sam sposób, że ten okres zawsze będzie obowiązywał w przypadku, gdy chcemy odzyskać absolutnie wszystkie treści związane z naszym kontem, takie jak osoby, które nas śledzą, ludzie za kim podążamy, inni. Z drugiej strony musisz wiedzieć, że w każdej próbie: odzyskać konto, system zapyta Cię, czy zamierzasz reaktywować swoje konto. Naciśnij Tak, a wszystko będzie tak jak poprzednio, chyba że oczywiście chcesz, aby zostało to całkowicie wyeliminowane.

Czy udało Ci się usunąć? Twoje konto Snapchat z tym krok po kroku?