Skip to content

Jak usunąć kontakty w linii na zawsze na Androidzie lub iPhonie krok po kroku?

28 de maj de 2022

Line to jedna z popularnych sieci społecznościowych. Dzieje się tak, ponieważ oferuje ci komunikatory w którym nie będziesz musiał nic płacić, a ponieważ wszystko za darmo jest ogromne, Line nie różni się tym.

linia jest platforma funkcjonalna liczne, nauka obsługi linii jest bardzo prosta i jest dostępna na różnych urządzeniach, takich jak PC, iPad, iPhone i telefony z systemem Android.

W tej aplikacji jest 5 przycisków znajduje się pod ekranem, który działa jako lista znajomych, wiadomości błyskawiczne, kanał informacyjny, bezpłatne połączenia i zbiór wszystkich funkcji LINE w kolejności.

„Lista przyjaciół” pokazuje profil użytkownika W górnej części ekranu, pod profilem użytkownika, znajduje się lista usług LINE, rekomendacje znajomych, lista grup, a następnie lista znajomych.

Na liście znajomych użytkownik może zobaczyć zdjęcie profilowe i imię znajomego oraz sprawdź więcej szczegółów profilu znajomego przez dotknięcie zdjęcia lub nazwy. W zakładce wiadomości błyskawicznych użytkownik może zobaczyć historię swoich rozmów ze znajomymi.

Naklejki na linie, czy są najlepsze?

LINE świadczy usługi naklejki swoim użytkownikom, aby wyrazić swoje emocje wysyłać emotikon z wielu oryginalnych postaci LINE lub znanych na świecie, takich jak Stitch i Gwiezdne wojny.

Artyści mogą również tworzyć i sprzedawać swoje naklejki przez sklep naklejki linii. Jest wiele naklejki dostępne bezpłatnie lub w cenie sprzedaży stworzonej przez artystów. LINE i znane firmy, takie jak Disney i Pixar, dają dostęp do naklejek w zależności od kraju, w którym znajduje się użytkownik, ze względu na przepisy krajowe i międzynarodowe.

Jak w każdej sieci społecznościowej lub platformie, w której wchodzisz w interakcję, Line zwykle ma trochę niechciani użytkownicy i to cię nie zwalnia. Dlatego w pewnym momencie, gdy jesteś w tej aplikacji do przesyłania wiadomości, może pojawić się osoba lub kontakt, którego nie potrzebujesz i do kogo Ty też tam nie chcesz.

Jeśli jesteś jedną z osób, które znajdują się w takiej sytuacji, ale niestety, Nie wiesz, jak usunąć kontakt on Line, nie martw się. W tym artykule nauczymy Cię, jak usunąć kontakt on Line, abyś nie musiał przechodzić złe czasy i złagodzić jeden z twoich zmartwień.

Pierwszą rzeczą, którą powinieneś zrobić, to:

  • Przejdź do aplikacji Linia i otwórz go, gdy jesteś na ekranie głównym.
  • Przejdź do paska na dole ekranu.
  • Jest tam przycisk z napisem „Przyjaciele” powinieneś tam nacisnąć.
  • Wśród tych znajomych, których masz w swoim katalogu lub gotowy z Linii znajdziesz osobę, którą chcesz usunąć z Linii.
  • W tym celu wystarczy przytrzymać kontakt, przeciągając palcem w lewo.

Po przesunięciu palcem pojawią się dwie opcje Przebranie Y Blokten ostatni pojawi się z czerwonymi literami, naciśniesz „Blok”.

Po tym czasie kontakt ten nie pojawi się na liście kontaktów linii, nie oznacza to jednak, że kontakt już został zniknął z Twojej linii, to nadal nie jest całkowicie usunięte, ponieważ jedyną rzeczą, którą zrobiłeś, było to zablokowanie.

Jeśli naprawdę chcesz usunąć kontakt, wróć do paska opcji na dole aplikacji i naciśnij przycisk z napisem „Plus” Natychmiast pojawi się nowe okno, które pokaże ci trzy opcje.

Oś czasu, ten konfiguracyjny, przycisk, który przeniesie Cię między innymi do profilu Line. naciśnij Ustawienie Zobaczysz, że na ekranie pojawia się wiele opcji, dobrze szukaj wśród nich dopóki nie znajdziesz opcji Przyjaciele

Już w tej sekcji będziesz mógł zaobserwować, że to pozwala robić wiele rzeczy i posiada różne funkcje związane z Twoimi kontaktami na Linii.

ekran główny powiadomień o wiadomościach

Jednak to, co Cię interesuje, to naciskanie tam, gdzie jest napisane Lista zablokowanych użytkowników Zobaczysz, że wszystkie kontakty, które zablokowałeśaby usunąć dowolny kontakt z tej listy, wystarczy nacisnąć Edytować

natychmiast ty pojawią się dwie opcje Odblokować Y Usunąć ten ostatni pojawi się na czerwono, wystarczy nacisnąć Usunąć”.

I gotowy! Już usunąłeś kontakt on Line, to nie będzie mógł mieć więcej interakcji z tobą na tej platformie. To nie jest trudne, prawda?