Skip to content

Jak odblokować użytkownika na Wallapop w najszybszy możliwy sposób?

30 de październik de 2021

Wszystkie aplikacje biznesowe lub społecznościowe mają określone standardy społecznościowe, których należy przestrzegać, a także liczyć funkcja blokowania niektórych użytkowników. Taka funkcja pozwala wszystkim użytkownikom uwolnić się od tego, jak irytująca osoba może być w sieci.

W sieci Wallapop istnieje możliwość blokowania i odblokowywania użytkowników zawsze, gdy zajdzie taka potrzeba. Zablokowanie osoby jest łatwe, ale co z chwilami, w których chcesz odblokować osobę w Wallapop? Następnie pokażemy Ci jak odblokuj każdego w Wallapop, jak wyświetlić listę tych użytkowników, których ograniczyłeś, a także które funkcje zostaną ponownie włączone po usunięciu ograniczenia z określonej osoby w Wallapop.

Gdzie możesz zobaczyć, którzy użytkownicy są zablokowani w Wallapop?

The Wallapop Network w tej chwili nie zapewnia ekskluzywnej sekcji, w której możesz: wyświetl wszystkie osoby, które zablokowałeś poprzednio. Jednak do tej pory nadal nie ma nic podobnego, ale w przyszłych aktualizacjach, które dadzą to sieci Wallapop, może dodaj sekcję, aby zobaczyć listę osób ograniczonych przez Ciebie.

Jedynym sposobem na usunięcie ograniczenia z użytkownika sieci Wallapop jest: szukasz rozmowy, którą z nim prowadzisz a potem robienie kilku rzeczy. Należy zauważyć, że oprócz blokowania i odblokowywania użytkowników Wallapop, możesz również usuwać reklamy, których nie musisz już publikować.

Jak możesz usunąć kogoś z bloku Wallapop?

Gdy chcesz usunąć ograniczenie z osoby w obrębie Sieć handlowa Wallapop, musisz uważnie przestrzegać każdego ze wskazań, które pokażemy Ci wkrótce:

  1. Wprowadź swoją nazwę użytkownika Wallapop z urządzenia, które masz w rękach, wprowadzając aplikację lub na stronie internetowej Wallapop.
  2. Po otwarciu sesji użytkownika Wallapop przejdź do sekcji rozmów prowadzonych przez sieć Wallapop i poszukaj rozmowy, którą prowadzisz z zablokowanym użytkownikiem
  3. Gdy znajdziesz ten czat, kliknij ikonę „Więcej opcji”, czyli ikonę z trzema kropkami, a następnie kliknij „Odblokuj (Zezwól)”

Jeśli nie wiesz, istnieje sposób, aby dowiedzieć się, kiedy użytkownik sieci Wallapop cię zablokował i istnieje możliwość odblokowania. Ponadto, aby chronić najlepiej jak potrafisz Twoja nazwa użytkownika Red Wallapop, możesz zmienić swoje hasło.

Jakie działania będzie mógł wykonać użytkownik po jego odblokowaniu?

Kiedy ograniczysz kogoś w sieci Wallapop, stracisz pewne przywileje, z których wcześniej korzystałeś z tą osobą. Ale takie przywileje nie są stracone na zawszeAle gdy ponownie usuniesz ograniczony dostęp dla użytkownika, odzyskasz utracone wcześniej korzyści i przywileje, teraz zobaczmy, co to jest:

dziewczyna pisze wiadomość

Napisz do Ciebie przez prywatną wiadomość

Kiedy blokujesz użytkownika w Wallapop, ta osoba nie może wysyłać ci wiadomości i nie możesz też wysyłać im wiadomości. Jednak po odblokowaniu tego użytkownika Wallapop funkcja dla użytkownika zostanie ponownie aktywowana. wysyłanie i wprowadzanie wiadomości prywatny.

Jest to jedna z najczęściej używanych funkcji sieci Wallapop, ponieważ dzięki osobistym wiadomościom możesz wspomnieć o ekskluzywnych szczegółach niektórych produktów lub każdy ze szczegółów zakupu przedmiotu. Mówiąc najprościej, prywatne wiadomości są niezbędne przy każdym zakupie.

Zobacz swoje posty

W ramach sieci handlowej Wallapop dodawane są publikacje produktów dowolnego typu i inni użytkownicy, którzy mają konto Wallapop Network zobaczą te posty. Jednak gdy ktoś Cię zablokuje, nie zobaczysz produktów, które publikuje, a ta osoba nie zobaczy tego, co publikujesz.

Teraz, gdy dana osoba zostanie odblokowana, będzie mogła zobaczyć wszystkie publikacje przesłane przez tego użytkownika, a także to, co prześlesz, zobaczy. Ponadto będziesz miał również możliwość mówienia z tym użytkownikiem z komentarzy do dowolnej publikacji.