Skip to content

Jak cofnąć „Super Swipe” Bumble, jeśli przesunąłeś go przez pomyłkę?

20 de styczeń de 2022

Platformy opracowane w celu znalezienia partnera, takie jak Tinder czy Badoo, należą do najpopularniejszych na rynku. Oczywiście Bumble nie jest daleko w tyle i już miliony użytkowników wybierają tę innowacyjną aplikację, w której każdy chce się wyróżniać z tłumu. Wszystko to z mocnym celem zdobycia długo oczekiwanego potencjalnego partnera. Coś, co można łatwo osiągnąć, jeśli masz atrakcyjny i imponujący profil.

Ze swojej strony bardzo często aplikacje te dają użytkownikom możliwość bezpłatnego dopasowania lub, w przypadku Bumble, dokonania przesuń palcem po ekranie, aby poprawić współczynnik dopasowania. Ponieważ pozwala to na generowanie połączenia między ludźmi, którzy mają gusta i preferencje podobne do twoich. Zwłaszcza w przypadku Super Swipes, ale czasami zdarzają się wypadki i w tym artykule pokażemy, jak łatwo je cofnąć.

Ile razy możesz cofnąć błędne przesunięcie w tej aplikacji?

Wiemy, że za pomocą Super Swipe lub konwencjonalnego machnięcia można powiadomić osobę, że naprawdę jesteś nią zainteresowany. Zdarzają się jednak sytuacje, w których działanie to nie jest całkowicie zamierzone, ponieważ mogą pojawić się błędy i jeśli tak naprawdę nie było to Twoim zamiarem, Bumble pozwala na co najmniej trzy cofanie się które są bardzo dobrze przechowywane w systemie i są darmowe.

Powód, dla którego platforma zdaje sobie sprawę z tego, ile wad popełniłeś do tej pory, licząc je i odpowiednio kontynuując. Z kolei odrzuty regenerują się co trzy godziny, więc jest to tylko kwestia odczekania tego czasu, by bez problemu móc je ponownie wykorzystać. Pamiętaj, że jeśli dołączysz do usługi Bumble Boost, będziesz miał więcej zalet i możliwości w ramach tej aplikacji.

Jak usunąć Super Swipe w Bumble?

Przede wszystkim powinieneś wiedzieć, że Super Swipe on Bumble działa w podobny sposób jak Super Like na Tinderze, który można bez większego problemu usunąć. Oczywiście ta funkcja nie jest bezpłatna w Bumble, więc jeśli chcesz zaimponować potencjalnym randkom, możesz z niego korzystać, o ile za to płacisz. Jeśli użyłeś go przez pomyłkę, w tej sekcji powiemy Ci, jak szybko i łatwo go usunąć. Oczywiście powinieneś być bardziej ostrożny, gdy następnym razem będziesz próbował odwołać się do tej funkcji w aplikacji Bumble.

Potrząsanie urządzeniem mobilnym

Jeśli chcesz usunąć Super Swipe w Bumble, najbardziej praktyczną rzeczą, jaką możesz zrobić, aby to osiągnąć, jest tak proste, jak potrząsanie urządzeniem mobilnym. Gdy to zrobisz, na ekranie pojawi się okno, które zaprosi Cię do potwierdzenia wyboru, więc wystarczy zaakceptować, aby wszystko wróciło do normy, przeciągając żółte kółko w prawo i to wszystko. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jest to darmowy proces, bardzo inny niż Tinder, w którym musisz zapłacić, aby móc usunąć Super Likes.

prawidłowy sposób na usunięcie superswipe w aplikacji bumble

Kliknięcie ikony strzałki

W Bumble istnieje inna alternatywa, aby pomyślnie usunąć Super Swipe i składa się z naciśnij ikonę strzałki, która pojawi się na ekranie. Tylko w ten sposób unikniesz złego wrażenia, które sprawi, że użytkownicy platformy pomyślą, że desperacko szukasz partnera. Pamiętaj, że z tej funkcji należy korzystać tylko w wyjątkowych przypadkach, których nie pożałujesz w przyszłości. Mając na uwadze, że to wcale nie jest darmowa akcja.

Co zrobić, jeśli nie możesz cofnąć Super Slide na Bumble?

Jeśli już masz wykorzystał trzy niepowodzenia oferowane przez platformę Bumble, masz tylko jedną opcję, za pomocą której możesz usunąć tę akcję. Tak więc w tej sekcji wskazujemy idealny sposób, abyś mógł ponownie zdecydować, czy super slajdy, które zrobisz, są tego warte, czy nie. Pamiętaj, że jeśli zdecydujesz się użyć Super Swipe, a druga osoba nie odwzajemni się, niepotrzebnie stracisz pieniądze.

jak cofnąć super machnięcie w bumble z telefonu komórkowego?

Odczekaj 3 godziny i spróbuj ponownie

Wyobraź sobie, że wyczerpałeś już limit backspinów, które możesz spróbować pozbyć się wykonanych Super Swipe. Pozostało tylko to spodziewaj się, że upływ czasu co najmniej trzy godziny więc możesz go włożyć z powrotem. Dzieje się tak, ponieważ jest to bezpłatna funkcja, z której mogą korzystać wszyscy użytkownicy. Więcej nie jest rozważne, używaj go bez ograniczeń, więc najlepiej nie spiesz się i spróbuj ponownie później.