Skip to content

Co oznacza tekst „Ta wiadomość została usunięta” w WhatsApp i jego czatach?

25 de październik de 2021

Tekst „Ta wiadomość została usunięta” oznacza to, że jedna osoba zdecydowała się usunąć swoje treści dla wszystkich. Jest to prawdopodobnie jedna z rzeczy, które powodują największą niechęć wśród użytkowników WhatsApp, ale w wielu przypadkach może Cię uratować. Spośród wszystkich funkcji, które oferuje nam WhatsApp, oferujemy tę przestrzeń, aby nauczyć Cię, jak możesz to zrobić. Jeśli nadal nie korzystasz z tej aplikacji, nie czekaj dłużej, aby rozpocząć.

Jak usunąć wiadomość z rozmowy WhatsApp?

Jeśli chodzi o usunięcie wiadomości w rozmowie WhatsApp, aplikacja zapewnia dwa sposoby na zrobienie tego. Pierwszym sposobem na zrobienie tego i być może najczęstszym jest usunięcie wiadomości dla wszystkich, to znaczy nikt nie będzie mógł jej zobaczyć po usunięciu, nawet ty.

Drugi sposób składa się z usunąć wiadomość tylko dla Ciebie, więc każdy członek czatu, w którym usuniesz wiadomość, będzie mógł kontynuować przeglądanie wiadomości po jej usunięciu.

Usunięcie wiadomości dla wszystkich może być pomocne, jeśli popełniłeś błąd w wysłanej wiadomości lub nawet jeśli wykonałeś niewłaściwy czat. Możesz usunąć wiadomość dla wszystkich, wykonując następujące kroki:

  1. Wejdź do używanej aplikacji WhatsApp i przejdź do czatu, z którego chcesz usunąć wiadomość.
  2. Naciśnij na chwilę wiadomość chcesz usunąć, pojawią się opcje.
  3. Na górze pojawi się seria ikon, wybierz ikonę kosza co odnosi się do usunięcia czegoś. Następnie pojawią się trzy opcje, opcja usunięcia dla mnie, usunięcia dla wszystkich i anulowania.
  4. Aby zakończyć, wybierz Opcja „Usuń dla wszystkich” a Twoja wiadomość zostanie pomyślnie usunięta.
  5. Możesz być pewien, że Twoja wiadomość została usunięta dla wszystkich, gdy wiadomość zmieni się na „Ta wiadomość została usunięta” lub „Usunąłeś tę wiadomość”, może się to różnić w zależności od posiadanych aktualizacji.

Będziesz mógł usunąć wiadomość dla siebie, postępując zgodnie z instrukcjami w ten sam sposób. Wystarczy dokonać zmiany w kroku czwartym i wybrać opcję „Usuń dla mnie”. W tym momencie powiadomienie nie pojawi się, będziesz mógł jedynie docenić, że wiadomość nie będzie już obecna na twoim czacie. Aby wyjaśnić oczywiste, druga osoba lub osoby, do których wysłałeś wiadomość, nadal będą mogli ją zobaczyć.

Należy zauważyć, że jeśli wysłałeś wiadomość w ciągu ostatniej godziny, możesz ją usunąć dla wszystkich, w przeciwnym razie nie będziesz mógł tego zrobić. Pamiętaj, że usunięcie wiadomości dla wszystkich nie gwarantuje, że ktoś nie widział jej przed podjęciem decyzji o jej usunięciu.

Możliwe jest nawet, że jeśli wysłałeś plik do użytkownika WhatsApp, który ma iOS, zostaną one zapisane dzięki jego magazyn w chmurze. Aby eliminacja wiadomości była całkowicie efektywna, zarówno użytkownicy, nadawca, jak i odbiorca muszą mieć tę samą wersję aplikacji.

Czy istnieje sposób, aby zobaczyć wiadomości, które usunął Twój znajomy?

Odpowiedź brzmi: tak, istnieje sposób na zobaczenie wiadomości, które Twój znajomy usunął w WhatsApp dla wszystkich. Technicznie jest to najbliższa rzecz do zobaczenia usuniętych wiadomości, a to oznacza, że ​​w sklepie smartfona jest kilka aplikacji, które osiągają dostęp do starych powiadomień aby pokazać te wiadomości przed ich usunięciem.

wiadomości usunięte czaty

Jedną z tych aplikacji i najpopularniejszą obecnie jest WAMR, można ją znaleźć w sklepie Google, ponieważ jest dostępna tylko na urządzenia z Androidem. Funkcje tej aplikacji obejmują odzyskiwanie starych powiadomień WhatsApp (abyś mógł zobaczyć wiadomości), treści multimedialnych, a nawet usuniętych statusów kontaktów, nie ma znaczenia, że ​​te ostatnie nie zostały załadowane.

Aby uzyskać dostęp do aplikacji, po prostu zainstaluj ją na swoim urządzeniu i połącz z WhatsApp. WAMR Umożliwia nie tylko pobieranie powiadomień z jednej aplikacji, ale także obszerny katalog umożliwiający pobieranie widoków wiadomości prawie wszystkich aplikacji.

Czy cytowanie wiadomości je ujawni?

Cytowanie wiadomości WhatsApp nie ujawnia ich treści, ponieważ po wyeliminowaniu nie masz dostępu do żadnej z tych opcji. Może to być przydatna opcja, ale musisz to zrobić przed usunięciem wiadomości, aby działała. Oznacza to, że jeśli zacytowałeś wiadomość i została ona później usunięta, ta wiadomość pozostanie w spotkaniu i będzie można ją przeczytać.