Skip to content

Jak wyłączyć i wyłączyć komentarze w aplikacji Like (przykład)

24 de luty de 2021

Wkrótce Podobnie jak aplikacja został świetnie przyjęty w sieciach społecznościowych; ale mimo to w jej społeczności wybrało kilku użytkowników wyłącz i wyłącz komentarze aby uniknąć niepotrzebnych opinii.

Aplikacja jest znana z singapurskiej platformy, która umożliwia korzystanie z tworzenie i publikacja wideo za pośrednictwem sieci społecznościowych, w tym jego samego. Tak jak możesz przesłać film, możesz go również bez problemu usunąć, kiedy tylko chcesz.

Wraz z poprawą korzystania z tej aplikacji; z upływem czasu też rośnie liczba jego użytkownikówdzięki kompatybilności z systemami operacyjnymi.

Dlatego wyjaśniamy, jak modyfikować uprawnienia, które społeczność uzyskuje w Twoim profilu Like App.

Dowiedz się, jak wyłączyć i wyłączyć komentarze w aplikacji Like przed przesłaniem filmu!

Pomimo tego, że aplikacja jest stale porównywana z Tik Tok, projekt interfejsu i zawartość Like App są bardzo różne, dynamiczne i pozwalają na wiele edycji ujęć wideo, które są tworzone lub przesyłane za pośrednictwem platformy.

Bez względu na powód, dla którego zdecydowałeś się blokować komentarze innych osób do swoich treści, nie powinieneś się martwić, ponieważ metoda osiągnięcia tego jest bardzo prosta.

Jeśli masz zamiar nagrać lub przesłać film do swojego profilu i chcesz, aby komentarze były niedozwolone od momentu jego publikacji, oto metoda:

Zacznij od uruchomienia aplikacji w telefonie i zaczekaj na załadowanie ekranu początkowego. Po zakończeniu naciśnij przycisk „Nagrywać wideo”To pojawia się na środku dolnej części Like App.

Niezależnie od tego, czy chcesz nagrać jeden, czy przesłać taki, który znajduje się w Twojej galerii, wykonaj ten krok, aby „Załaduj„Treść, którą chcesz opublikować.

Po zakończeniu edycji i modyfikowania pliku wideo naciśnij przycisk „Kolejny”Znajduje się w prawym dolnym rogu ekranu.

Zanim pojawi się sekcja, w której możesz umieścić etykiety i definicję treści, które będziesz publikować; a zobaczysz, że na końcu listy pojawia się opcja „Uprawnienia”, Który należy nacisnąć.

Tutaj znajdziesz ustawienia tego, co inne osoby mogą zrobić z filmem, który zamierzasz opublikować.

Ostatni zawiera wyrażenie „Pozwól innym komentować ten film”Obok czerwonego paska obok; które należy nacisnąć, aby wyłączyć opcję. W ten sposób nikt nie będzie mógł komentować Twoich treści, gdy uda im się je odtworzyć.

Tak jak możesz blokować spamowe komentarze, możesz także blokować osoby, które Cię denerwują i sprawiają, że czujesz się nieswojo.

Co powinieneś zrobić, jeśli chcesz zmienić pozwolenie na film, który został już opublikowany?

Jeśli naprawdę chcesz dezaktywować i wyłączyć komentarze do jednej lub więcej treści, które zostały już opublikowane w Twoim profilu, poczujesz ulgę, gdy o tym wiesz jeśli możesz to osiągnąć i że procedura jest naprawdę bardzo podobna do poprzedniej.

Dlatego zacznij od uzyskania dostępu do aplikacji z telefonu i poczekaj, aż załaduje się zawartość strony początkowej

projekt likeap na telefon komórkowy

Naciśnij krąg swojego „Profil„Aby wejść do opcji”Mój film„Zawiera wszystko, co opublikowałeś od czasu rozpoczęcia korzystania z aplikacji.

Naciśnij wideo, które chcesz zmodyfikować i kiedy się otworzy; zobaczysz w prawym górnym rogu ikonę z trzema kropkami, która jest rozpoznawana jako „Menu„To musisz wybrać.

W ten sposób zawartość menu będzie wyświetlana u dołu ekranu, który przechodzi od „Dzielić”Do opcji, które możesz wykonać za pomocą wideo.

Przesuń w lewo, aby zobaczyć wszystkie opcje, w których znajdziesz przycisk „Uprawnienia”.

Tutaj znajdziesz opcję „Pozwól innym komentować ten film„Które można dezaktywować, przesuwając pasek, aby zmienił kolor na szary.

I tak łatwo możesz uniemożliwić innym komentowanie Twoich filmów w aplikacji Like App!

Jeśli pomimo blokowania komentarzy uważasz, że ta platforma nie jest już dla Ciebie, nie wahaj się wypróbować nowej i usuń swoje konto Like App