Skip to content

Czy można usunąć wiadomość wysłaną przez HouseParty? – Odkryj prawdę

18 de luty de 2022

W dzisiejszych czasach, dzięki globalizacji i technologiom, udało nam się znaleźć całkowicie przydatne aplikacje, które na co dzień bardziej nas jednoczą. HouseParty jest jednym z nich, ten program pozwala ludziom nawiązywanie grupowych rozmów wideootrzymując zaproszenie za pośrednictwem powiadomienia do kontaktów, które są online w tej samej aplikacji.

Teraz, po pobraniu Houseparty na PC, możesz zacząć od indywidualnych lub grupowych rozmów wideo. Jednak w czasie wyślij wiadomość aby pozostać w kontakcie, może się zdarzyć, że nie zostaną one wysłane lub z Twojej strony nie będziesz chciał ich otrzymywać. Istnieją również inne opcje Houseparty, które mogą Ci się spodobać, takie jak Google Hangouts. W każdym razie wyjaśnimy, jak usunąć wiadomość, która została już wysłana.

Czy można anulować wysyłanie wiadomości w HouseParty?

Aplikacja HouseParty ma ze sobą szeroka gama opcji abyś był w kontakcie, ma również funkcję, że powiadomienie pojawia się na ekranie, gdy jestem w trakcie połączenia. Stąd musimy wiedzieć, że nie ma bezpośredniego sposobu na usunięcie wiadomości, która została już wysłana na czacie Houseparty, ponieważ może istnieć w innych aplikacjach społecznościowych.

Bardzo podobną do tej aplikacji do prowadzenia wideorozmów i wysyłania wiadomości jest platforma Skype, która ze swojej strony posiada opcję usuń bezpośrednio z wysłaną wiadomością. Ale Houseparty ma kilka sposobów na zrobienie tego, aby ludzie, do których wysłałeś wiadomość, nie mogli jej zobaczyć. Są to całkowicie niezawodne alternatywy.

Jakiej alternatywy możesz użyć, aby nikt nie mógł zobaczyć twoich wiadomości Houseparty?

Wielu użytkowników korzystających z tej platformy do komunikowania się za pośrednictwem połączeń wideo lub wiadomości często blokuje ludzi, aby nie przeczytali wysłanej wiadomości. Należy jednak zauważyć, że to w ogóle nie działa, więc będziesz musiał odblokować kogoś w HouseParty, ponieważ poniżej pokażemy Ci alternatywy, które masz dostępne że nikt nie widzi wysłanej przez Ciebie wiadomości.

Poprzez metodę ducha; Korzystając z tej metody, wysłaną wiadomość można cofnąć, ale zostanie ona usunięta wraz z wiadomościami, które zostały już udostępnione razem na czacie. Lepiej znana jako „Ghosting”, ta metoda pomoże Ci zapobiec otrzymywaniu przez innego użytkownika powiadomienia o wiadomości wysłanej w ramach Houseparty.

korzystanie z przyjęcia z przyjaciółmi

  1. Aby aktywować opcję musisz zalogować się w aplikacji
  2. Następnie powinna otworzyć się rozmowa, z której chcesz usunąć wiadomość.
  3. Ikona koła zębatego, znajdująca się po prawej stronie nazwy użytkownika, zostanie kliknięta.
  4. Tam wejdzie w opcję „Duch”, włączając ją jednym kliknięciem.

Dzięki metodzie „Usuń użytkownika” ta metoda pomoże Ci wyeliminować wiadomości, które zostały wysłane na czacie imprezy domowej. W momencie wyniesienia tego z „swojego domu” automatycznie, przestań otrzymywać powiadomienia wysłanych wiadomości. Aby to zrobić, musisz wykonać następujące czynności:

  1. Otwórz rozmowę, którą chcesz usunąć.
  2. Musisz wejść w opcję „Gear” i tam kliknąć opcję „usuń użytkownika z domu”

Poprzez metodę „Anuluj ich przyjaźń” Tutaj, w momencie anulowania przyjaźni, zostaną usunięci z Twojego domu, co spowoduje usunięcie wiadomości i przestaną otrzymywać jakiekolwiek powiadomienia i nie będą mogli się z Tobą komunikować.

  1. Musisz wejść na czat i kliknąć przycisk „bieg”
  2. Tam przejdź do opcji „brak przyjaciela” i aktywuj ją, co spowoduje anulowanie przyjaźni na przyjęciu domowym.

Poprzez metodę „blokowania” Wreszcie znajdujemy opcję blokowania. Dzięki temu udostępnione wiadomości zostaną usunięte i nie będą miały dostępu do komunikacji ani otrzymywania od Ciebie żadnych powiadomień. Zauważ, że ta opcja należy stosować w skrajnych przypadkach, takich jak zastraszanie, ponieważ będzie to musiało zostać zgłoszone w systemie. Aby to zrobić, musisz wykonać następujące czynności:

  1. Musisz wejść na czat danej osoby i znaleźć się w jej imieniu.
  2. Po prawej stronie nazwy kliknij opcję „koła zębatego”, a pojawi się tam kilka innych opcji.
  3. Zlokalizuj „Zablokuj” i kliknij tam, zaakceptuj zmiany i gotowe, użytkownik zostanie całkowicie zablokowany.

Jak ukryć wiadomości Houseparty, aby nikt ich nie widział?

W wielu przypadkach mogą być organizować imprezy w ramach rozmów wideo to pozwala na aplikację domową, a także opcje wejścia do pokoju lub prywatnej imprezy lub ukrycia wiadomości, aby nikt nie miał do nich dostępu. Aby to zrobić, musisz aktywować opcję prywatności w aplikacji.

ukrywanie wiadomości na przyjęciu

Korzystanie z funkcji „Ukryj”, aby je ukryć

Funkcja „ukryj” pomoże Ci ukryć wiadomości, które można wysyłać w ramach platformy. Jest to łatwa w użyciu opcja aktywowana za pomocą funkcji „Prywatność”. W ten sposób ograniczysz wizyty w swoich wiadomościach tylko z osobami lub grupami, które chcesz. W takim przypadku możesz ustawić, aby wiadomości były widoczne tylko dla Ciebie. Po prostu będziesz musiał ustawić opcję prywatności.

Zdecydowanie zaleca się aktywowanie opcji ukrywania w prywatności, ponieważ pomoże to uniemożliwić nikomu dostęp do twoich pokoi, przyjęć, spotkań lub wiadomości wysyłanych przez imprezę domową.